Direct contact opnemen

Volg ons op:

Onze merken:
Volkswagen
ŠKODA
VW Bedrijfswagens
Audi


Zoek in ons aanbodEen Audi occasion gekocht?

Heeft u een Audi occasion gekocht, maar niet bij een officiele Audi-dealer? Kom dan langs bij Hegeman Audi voor de Audi Welkomstcheck.

Voor maar €39 controleren wij uw nieuwe aanwinst. Zo ontvangt u een compleet overzicht van de technische staat van uw Audi en krijgt u advies over toekomstig onderhoud. Na deze kennismaking rijdt u met een zeker en veilig gevoel in uw 'nieuwe'Audi.18 punten
Tijdens de Audi Welkomstcheck wordt uw Audi op maar liefst 18 punten gecontroleerd. Hierbij kunt denken aan de motor, de transmissie, het onderstel, de banden en de ruitenwissers. Ook de vloeistoffen en veiligheidssystemen worden gecontroleerd. Tot slot is er ook nog een esthetische check; is er sprake van steenslag of andere beschadigingen aan lak en/of carrosserie. Niks wordt aan het toeval over gelaten en na afloop ontvangt u een volledige checklist met alle opmerkingen van uw Hegeman Audi-monteur.

Voorwaarden
Binnen 3 maanden na aankoop kunt u gebruik maken van de Audi Welkomstcheck en de check is alleen mogelijk indien uw ‘nieuwe’ Audi niet bij een officiële Audi-dealer is aangekocht.

Audi service adviseur Giel van Oers vertelt u graag alles over de 18 punten die bij deze welkomstcheck worden gecontroleerd.

Giel is te bereiken op telefoonnummer 024-3817101 of per e-mail naar g.vanoers@hegeman-groep.nl

 

Heel graag tot ziens!


Neem direct contact op


* Verplichte velden

Vestigingen

Hegeman NijmegenHegeman Arnhem
Disclaimer  |  Sitemap  |  Contact KvK nummer: 08157526
BTW nummer: NL0019.76.734.B01
© 2017 Hegeman Groep Automotive Cartel