Direct contact opnemen

Volg ons op:

Onze merken:
Volkswagen
ŠKODA
VW Bedrijfswagens
Audi


Zoek in ons aanbod



Reviews

Plaats een review

Wij stellen er prijs op wanneer u een review wilt plaatsen over uw ervaringen met Hegeman.

Op deze pagina kunt u een reactie plaatsen voor al onze merken, de aftersales en occasion afdeling.

AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Dankzij Geert Claassen (die ons uitstekend en vriendelijk geholpen heeft) hebben wij snel kunnen genieten van onze nieuwe Volkswagen Up.
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Vandaag onze nieuwe aankoop opgehaald. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop Geert Claasen ons heeft geholpen. Dit betreft zowel de uitleg en informatie die vertrekt is bij aflevering als de verstrekte informatie bij onze zoektocht naar een auto die het beste bij ons past. Pim, ook tegen jou zeggen wij dankjewel! In aanvang heb je ons de juiste weg gewezen naar de VW Golf 7. Deze auto past uiteindelijk het beste bij ons. Daarnaast hebben wij Max, ook werkzaam binnen jullie organisatie, als een prettige kracht ervaren. Erg leuk dat hij een dergelijke kans krijgt binnen jullie bedrijf. Hegeman denkt toekomstgericht, ja, ja, jong geleerd is ............ Hegeman een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe of gebruikte auto.
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
vlekken in de bekleding van mijn nieuwe vw polo. zelf van alles geprobeerd. dacht zelfs aan laten reinigen. toch even langs hegeman nijmegen. tot mijn grote verbazing werd ik direct, zonder afspraak, doorgeleid naar de poetsafdeling waar zeer vriendelijke man alle vlekken in mum van tijd verwijderde zonder kosten. hier kunnen vele dealers in omg. Arnhem nog wat van leren. TOP Hegeman.
MichaelBeoordeling:   5 sterren
Enige tijd geleden heb ik een prachtige Audi occasion (inclusief 6 maanden BOVAG garantie) aangeschaft bij Hegeman Nmg. Ik ben nadien tot twee keer toe bijzonder goed geholpen met het verzoek om reparaties uit te voeren, aan de deur en stabilisator stang. Deze vielen binnen de BOVAG garantie en zijn uitstekend en kosteloos uitgevoerd. Het persoonlijke contact en de flexibele houding van de medewerkers bij Hegeman spreken mij enorm aan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je auto tussen 17:00 – 18:00 te brengen en de volgend dag in dezelfde periode weer op te halen. Ik zou dan ook een ieder adviseren om hier een auto aan te schaffen en voor onderhoud te brengen. Mijn complimenten aan het professionele en klantvriendelijke team Hegeman.
Ton de WeijerBeoordeling:   5 sterren
Op zoek naar een waardige opvolger voor onze inmiddels 11 jaar oude auto werd ik steeds enthousiaster over de VW Tiguan. En ik was niet alleen... erg lange levertijd :( Geert Claassen heeft ons prima geholpen aan een oplossing waardoor ik nu toch op korte termijn een fraai uitgevoerde Tiguan kon gaan rijden. twee weken opgehaald en heel tevreden; Dank Hegeman en met name Geert voor de prettige, duidelijke en transparante begeleiding!
Robbert van den BroekBeoordeling:   5 sterren
Wij willen jullie complimenteren. Wij waren afgelopen zondag gestrand met onze auto en zijn zeer behulpzaam en kundig geholpen. Mobiliteitsservice en met name jullie klantvriendelijkheid hebben ons positief verrast. Mvg. Robbert en Carla
MarijnBeoordeling:   5 sterren
De auto gekocht via Arjen Smits. Hij is een duidelijke en eerlijke verkoper! Afspraken komt hij netjes na. De auto is afgeleverd door Geert Claasen ook deze ervaring was zeer goed. Hij nam alle tijd voor de aflevering en wist de zaken goed uit te leggen! Kortom Hegeman is een absolute aanrader!
H.K. BoeyBeoordeling:   5 sterren
In mijn zoektocht vanuit Berkel en Rodenrijs naar een nieuwe zakelijke auto, ben ik wederom uitgekomen bij Hegeman. Fantastisch geholpen door Geert Claasen. Een waardige \'opvolger\' van Cees Budding. Ik heb de Tiguan in ontvangst mogen nemen en rijd er met veel plezier in.
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Skoda octavia naar de dealer gebracht voor groot onderhoud en APK, hier continue van op de hoogte gehouden door het team van Hegeman. Toen ik de auto kwam ophalen was hij mooi gewassen en schoon van binnen. erg goede service en zeker voor herhaling vatbaar.
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Was op zoek naar een lease auto. Ben goed geholpen. Duidelijke uitleg en er werd alle tijd genomen. Na nog verder gekeken te hebben bij andere besloten met Hegeman in zee te gaan. Gister getekend. Erg tevreden over de duidelijke afspraken en de service!
Frans GeerinkBeoordeling:   5 sterren
Zojuist review geplaatst maar vond de score te laag en zou Geert en het bedrijf tekort doen, dus vandaar nog een keer UITMUNTEND
david bloemendalBeoordeling:   5 sterren
Net de nieuwe Golf GTE opgehaald. Geweldige auto en een super uitleg gehad van Geert! Auto is top afgeleverd, bedankt Hegeman!
Frans GeerinkBeoordeling:   4 sterren
Vandaag de Golf GTE opgehaald. Duidelijke uitleg gehad van Geert Claassen over alle standaard opties, en dat zijn er behoorllijk wat. Nog maar 10 km gereden van de showroom naar de zaak, maar wat een superauto!
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Uitermate tevreden over de aankoop van mijn nieuwe VW UP. Het is een comfortabele kleine, zuinige auto voor een prima prijs. Het aanbod in kleine zuinige auto\'s is groot, maar dankzij het goede inlevingsvermogen van Geert Claasen ben ik écht zeker van een hele goede aankoop.
Mels van BilderbeekBeoordeling:   5 sterren
Ik ben al jarenlang een tevreden klant. Kenmerkend voor Hegeman: snelle, uitstekende en vriendelijke service! En ik wacht met smart op de nieuwe Audi A6!
Mark KauwenberghBeoordeling:   5 sterren
Op zoek naar een nieuwe bedrijfsauto kwam ik anderhalf jaar geleden al binnen bij VW en werd daar zeer vriendelijk te woord gestaan door Henk van Dam. Door omstandigheden bleef een aankoop uit. Afgelopen voorjaar liep ik opnieuw binnen, Henk was aanwezig en kwam direct op me af en wist nog precies wie ik was en wat ik destijds zocht. Heel bijzonder! Inmiddels was ik echt toe aan een nieuwe auto en met de gedegen en professionele adviezen van Henk heb ik een top-auto samengesteld en rijd daar inmiddels zelfs al in rond. Voor mij geen andere adviseur, Henk verstaat zijn vak!
Jacob de WaardBeoordeling:   5 sterren
Een nieuwe auto afhalen is een geweldige belevenis bij Hegeman in Nijmegen. De nieuwe Audi A4 heeft enorm veel technische mogelijkheden die worden uitgebreid besproken voor je de weg op gaat. Tijdens het hele traject zijn wij door Sander op excellente wijze geholpen! De volgende keer rijden wij graag vanuit Alphen a/d Rijn weer naar Nijmegen om de volgende Audi in gebruik te nemen!
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Afgelopen woensdag onze nieuwe VW Connect, 116 pk TSI bij Hegeman in ontvangst genomen. Aanvankelijk hadden wij enkele weken geleden bij Hegeman ons georiënteerd voor een nieuwe Polo. We wilden een iets kleinere auto dan onze Golf Plus. We werden te woord gestaan door Marco van den Borden, die ons op vriendelijke wijze, soms humoristisch, maar bovenal professioneel uitleg en informatie gaf over de Polo. Hij regelde meteen een proefrit. Ook gaf hij een nette inruilprijs voor onze eigen auto. Twee dagen later hebben we Marco laten weten dat we de Polo weliswaar zeer goed vonden rijden, maar toch geen bijzonder gevoel bij de auto hadden. Dat hadden we wel gekregen bij het zien van de Golf Connect, die in de showroom stond te pronken tijdens ons eerste bezoek. Marco regelde een proefrit met een soortgelijke auto, weliswaar met DSG en we waren meteen om. Uitgebreide uitrusting: park distance control vóór en achter, navigatie, comfortstoelen, mooie velgen en de kleur Tungsten silver metallic. De aflevering verliep buitengewoon prettig. Marco nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen, onze smartphones te koppelen aan het mediasysteem van de auto en om onze vragen te beantwoorden. Met een lekkere taart voor thuis bij de koffie opde achterbank verlieten we Nijmegen. Twee dagen later ontvingen we de papieren voor de twee jaar extra garantie, die Marco ons beloofd had. We rijden nu vier jaar met fabrieksgarantie. Inmiddels hebben we de eerste 500 km erop zitten. Een feest om in deze Golf te rijden. Marco, nogmaals dank voor de aangename wijze, waarop het hele aankoop proces is verlopen. De hernieuwde kennismaking met Hegeman geeft ons via jou een goed gevoel.
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Het gaat om het goede gevoel en dat heeft Arjen Smits mij gegeven. Kenmerkend hiervoor: snelle reactietijd, transparantie, gemoedelijkheid, open-kaart spelen en ongecompliceerdheid. En afspraak is afspraak. Bedankt, Arjen! En ik zal Hegeman VW Nijmegen zeker aanbevelen.
MartijnBeoordeling:   5 sterren
Nadat ik een paar weken geleden een polo 1.0 TSI had besteld bleef ik twijfelen of ik niet toch de net iets grotere en completere Golf met diezelfde motorinhoud zou willen hebben. Uiteindelijk toch besloten om voor de Golf te gaan en aan Geert Claasen gevraagd of de overeenkomst nog gewijzigd zou kunnen worden. Geert was vol begrip en heeft zijn uiterste best gedaan om alles nog op tijd voor ons te regelen. Toen de uiteindelijk uitgekozen Golf vlak voor aflevering door omstandigheden niet geleverd kon worden bood Geert ons een (nog) completere Golf voor hetzelfde geld aan. Wij konden er immers niets aan doen gaf hij aan. Alles moest binnen een paar dagen geregeld worden en dat is ook prima gelukt zodat we op de afgesproken dag en tijd rustig met vakantie konden. Bedankt voor je inzet Geert en de leuke aflevering met de \"ingepakte\" Golf en het heerlijke gebak. Top !!
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Heerlijk, een bedrijf waar je als klant wordt behandeld en niet als nummer. Niet alleen door verkoper Walter Tobben, maar ook door de dames aan de telefoon bij het maken van afspraken. Een feestje om je nieuwe Yeti te mogen onthullen. Dank voor jullie enthousiasme en hartelijkheid. Helaas zitten jullie voor onderhoud iets te ver weg, als je in Zuid-Limburg woont.
ZuidemaBeoordeling:   5 sterren
Hallo hier een berichtje uit het noorden. Ik zocht een nieuwe witte Tiguan, via internet zoeken kwam ik terecht bij Hegeman groep in Nijmegen. Per telefoon werden al mijn vragen vriendelijk beantwoord.Een afspraak gemaakt, de verkoop en onze wensen werden zeer goed behandeld door Dennis Janssen en Marco van den Borden met Marco was het zelfs geen probleem om even een proefritje door Nijmegen te maken Zij hebben goed geluisterd naar wat onze wensen waren Iedereen bij Hegeman was vriendelijk en enthousiast De verkoop en uitleg was geweldig , tevreden over iedereen!
Luuk HendriksenBeoordeling:   5 sterren
Zojuist weer een auto gekocht van Walter Tobben. Walter geeft mij vanaf het begin een uitstekende en professionele indruk. Ik koop er met een goed gevoel een auto.
Ronald van den BroekBeoordeling:   5 sterren
Via VW Lease heb ik een Touran Diesel besteld. Ik ben erg enthousiast over de opvolging van af de bestelling en de uitleg bij de oplevering. Geert Claasen (verkoop) deed dit fantastisch en met enthousiasme. een absolute aanrader.
Mathijs TheunissenBeoordeling:   5 sterren
Afgelopen zaterdag de nieuwe auto opgehaald, Passat variant (GTE). Precies op tijd voor de gunstige bijtelling, hij rijdt als een zonnetje. Geert en Arjen bedankt voor het goede contact in de afgelopen maanden, puik werk!
sabine de jongBeoordeling:   4 sterren
Bedankt voor Uw tijd en behulpzaamheid, ik rij al heerlijk in mijn nieuwe auto rond. alvast fijne kerstdagen en succes met de zaak. groetjes, Sabine en Tonnie
A.C.T. ArtsBeoordeling:   5 sterren
Bij Dhr.J.de Haas heb ik voor de 2de keer een Audi A1 gekocht, Jan geef je een goed gevoel,en staat voor je klaar. Wie weet ziet Jan ons binnenkort weer. Gr.Arno Arts.
M. ThewissenBeoordeling:   5 sterren
Hoera voor Bjorn en voor Patrick. Na alle commotie rond het geklungel met de uitstoot van VW-diesels, even een ander geluid. Deze zomer bleek dat de kosten voor reparatie van mijn VW de auto niet meer waard was. Vanaf mijn vakantieadres druk overleg met Bjorn. En daarna met Patrick. Mijn eigen Hegeman-garage bleek de perfecte volgende auto voor mij te hebben. Lang verhaal kort: op woensdag terug van vakantie en op maandag alweer rondrijden in mijn nieuwe (tweedehands) auto. Ik geef voor service, advies en ondersteuning een dikke tien plus. Hartstikke bedankt!!!
Peter van der HoningBeoordeling:   5 sterren
We waren opzoek naar een nieuwe auto, zijn op meerdere plaatsen wezen kijken voor een Volkswagen Tiguan maar niet kunnen slagen bij de plaatselijke dealer. Door toeval(internet) zijn we in Nijmegen bij V.W.Hegeman terecht gekomen en wat wil na een gezellig en goed gesprek hebben we hier onze VW Tiguan gekocht naar ONZE wensen.Deze moest nog in productie gaan dus wachten.Maar toen die er was konden we hem halen op 2 oktober 2015 en daar stond die dan onder het doek iedereen enthousiast doek er af wat een auto prachtig en wat een enthousiasme bij de mensen van dealer.Dit hadden mijn vrouw en zoon niet willen missen, hiervoor willen wij dan ook iedereen maar in het bijzonder Marco van den Borden bedanken.verder wens ik het team Hegeman groep Nijmegen al het goede en goede verkoop van hun auto,s groet en bedankt Peter van der Honing Heerlen (Limburg) .
Ronald SchefferBeoordeling:   5 sterren
Ik wil het team van Hegeman en speciaal Geert Claasen heel erg bedanken voor de geweldige aflevering van mijn nieuwe Golf 7. Ik beveel iedereen aan om bij dit bedrijf een auto te kopen nieuw of tweedehands. De klant is echt koning dat heb ik al in een eerdere review gezegd maar dat is echt zo gewoon geweldig .
Vincent MeijerBeoordeling:   5 sterren
Omdat mijn vorige auto onverwacht niet meer door de APK heen kwam moesten we een nieuwe auto kopen. We hadden deze auto echter wel binnen één week nodig omdat we er mee op vakantie moesten naar Oostenrijk. Vorige week zaterdag heb ik onze nieuwe Golf Variant opgehaald en zondags zaten we met z\'n allen in onze nieuwe auto te glunderen op weg naar Oostenrijk. Super tevreden over de service van Hegeman en in het bijzonder over de snelle en vakkundige hulp van Geert Claasen. Ze hebben het mogelijk gemaakt dat we snel op vakantie konden met een prachtige auto waar ook nog eens alles op en aan zit.
Eugene KolmeijerBeoordeling:   5 sterren
Net als bij de koop van de vorige Volkswagen zijn we ook nu weer uitstekend geholpen door Geert Claasen van Hegeman Nijmegen. Geert heeft een pro-actieve houding, denkt mee en lost zaken goed op indien nodig. Een aanrader.
Ronald SchefferBeoordeling:   5 sterren
In het verleden heb ik een tweedehandse golf-6 gekocht en daarna een nieuwe VW-UP gekocht bij Hegeman Nijmegen. En daarna even een uitstapje gemaakt naar een ander merk dat was een grote vergissing. En nu heb ik een nieuwe golf 7 1.0 TSI comfortline besteld met executive pakket, comfort pakket, spiegel pakket, licht en zicht pakket en blind spot assist met uitparkeer assistent. De gloed nieuwe driecilinder 1.0 TSI moter met 115PK komt in testen heel goed uit de bus. Hij heeft een top van 204 KM en een trekkracht van 200 NM en hij is zeer zuinig. De auto wordt in augustus geleverd dus nog even geduld. Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om alle medewerkers van Hegeman Nijmegen te complimenteren. En in het bijzonder Geert Claasen voor zijn professionele houding, en de snelle service en voor het zeer aangename en vriendelijke contact. Hij heeft goed geluisterd naar wat mijn wensen waren en was zeer coulant om allerlei zaken te regelen. Ik ben al bij veel dealers geweest echter bij Hegeman wordt je altijd vriendelijk te wordt gestaan en ze zijn zeer behulpzaam en je krijgt deskundig advies. Je hebt echt het idee dat de klant koning is, en in welke prijs klasse je ook een auto koopt, je wordt op je wenken bediend. Zo wil je als klant behandeld worden helemaal top.
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Wij hebben recent een Volkswagen Touran gekocht. Wij zijn uitstekend geholpen door de heer Tobben. Uitstekende verkoper die goed naar onze wensen luisterde en leverde. Wij zijn erg tevreden met onze aankoop!
Pieter ClaassenBeoordeling:   5 sterren
De afgelopen weken hebben wij 4 VW caddy\\\'s en 8 Transporters in gebruik genomen. Door een pro-actieve houding en uitstekende communicatie vanuit Hegeman hebben wij zelf weinig energie in dit traject hoeven stoppen. Het traject vanaf de eerste kennismaking tot en met de aflevering, inclusief belettering en inventaris, verliep naar volle tevredenheid. Wij zijn erg blij met de adviserende en \\\"ontzorgende\\\" rol die Hegeman heeft opgepakt.
Ben KobossenBeoordeling:   5 sterren
ik rij nu een vw up ook gekocht bij dhr. Geert Claasen, maar nu heb ik een vw polo 1.2 Tsi 90 pk gekocht bij dhr. Geert Claasen (Hegeman) ik ben zeer goed door Geert Claasen geholpen, zeer vakkundig en betrouwbaar ik raad iedereen aan ook een vw bij garage Hegeman in Nijmegen te kopen zeer betrouwbaar adres. ook verkoper dhr. Patrick Roelofs heeft altijd een luisterend oor en is ook een zeer prettig persoon en betrouwbaar. De nieuwe polo wordt 1 april 2015 afgeleverd (is geen grapje) Met vriendelijke groet Ben Kobossen
Almazo garcia.Beoordeling:   5 sterren
Met de aankoop van onze Golf 6, zijn we zeer tevreden, wij zijn door dhr. Walter Tobbe zeer netjes en correct geholpen. Geen harde onderhandelingen maar een faire discussie omtrent aankoop, wij werden door dhr. Tobbe werkelijk in de watten gelegd. Vakmensen zowel als in de werkplaats als in de showroom... klasse!, maar ook de nazorg is wat ons betreft \\\'voortreffelijk\\\'.
HermanBeoordeling:   4 sterren
Twee weken geleden mijn nieuwe Golf GTE opgehaald bij Hegeman Nijmegen. Bij aflevering alles prima voor elkaar. Erg prettig vond ik de uitgebreide uitleg over de GTE. Toch even makkelijker dan de info uit het boekje opzoeken. Ben zeer tevreden over de aankoopbegeleiding en de aflevering van de Golf GTE Plug-in Hybride door Geert Claassen. Ook achteraf belt hij nog even of alles voor elkaar is. De attentie bij aflevering werd door de familie zeker gewaardeerd. Hegeman-groep bedankt.
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Wat een leuke verrassing een paar na mijn verjaardag toen ik mijn Up ging ophalen. \\\"Ingepakt\\\" onder een blauw kleed en lekker gebak erbij. Dank je wel Geert voor de leuke / fijne manier waarop je ons geholpen heb.
AngeleBeoordeling:   5 sterren
Wat een leuke verrassing een paar na mijn verjaardag toen ik mijn Up ging ophalen. \\\"Ingepakt\\\" onder een blauw kleed en lekker gebak erbij. Dank je wel Geert voor de leuke / fijne manier waarop je ons geholpen heb.
AngeleBeoordeling:   5 sterren
Wat een leuke verrassing een paar na mijn verjaardag toen ik mijn Up ging ophalen. \\\"Ingepakt\\\" onder een blauw kleed en lekker gebak erbij. Dank je wel Geert voor de leuke / fijne manier waarop je ons geholpen heb.
Hans en Nellie Thunnissen-Tijsse KlasenBeoordeling:   5 sterren
Gisteren onze nieuwe Up opgehaald. Verkoper Geert Claasen heeft ons geweldig geholpen. Ook toen de bank aanvankelijk moeilijk deed met pinnen bleef Geert Claasen rustig, vriendelijk en behulpzaam. Hartelijk bedankt voor de geweldige service.
Lieke de JongBeoordeling:   5 sterren
Voor mij is een auto kopen een bizarre onderneming. Een auto is een gebruiksvoorwerp maar veel autoverkopers willen je een leefstijl aanpraten. Zo niet Walter Tobben die ons met kennis van zaken, vriendelijk en correct aan precies de juiste auto hielp.
R.JonkerBeoordeling:   4 sterren
3 Jaar geleden zijn wij bij de aanschaf van onze VW Golf heel prettig geholpen door WalterTobben, vandaar dat we ook nu bij hem terug kwamen voor de aanschaf van onze Skoda citigo. Hij heeft tijd, aandacht en denkt mee. Kortom we zijn ook deze keer heel tevreden. Hartelijk dank!
Paul de BrabanderBeoordeling:   5 sterren
Gisteren onze nieuwe Polo opgehaald. Graag willen wij Geert Claasen bedanken voor zijn prima service en zijn manier van zaken doen.
Van LangeveldBeoordeling:   5 sterren
Wij hebben een Skoda Yeti gekocht bij Hegeman Groep in Nijmegen.Tijdens het gehele traject zijn wij op uitstekende wijze geholpen door Dhr. Walter Tobben. Communicatie,opstelling en behulpzaamheid gewoonweg super. Waarvoor onze welgemeende complimenten!
H.F. HermensBeoordeling:   4 sterren
Nieuwe VW gekocht. ontvangst /uitleg en aflevering was uitstekend te noemen door Geert Claase Kan iedereen een nieuw VW aanbevelen.
Bays BoeijenBeoordeling:   5 sterren
Tijdens mijn 1st kennismaking met Hegeman, via mijn werk, ben ik verrast over het ontvangst en de tijd die werd genomen om naar een mogelijke leaseauto te kijken. Ik kon ter plekke 2 proefritten maken met een Skoda Octavia en SuperB. Nadat de keuze is gevallen op de Skoda Superb is bij het ophalen van de auto (Mooi gepresenteerd als een kado onder een fraai doek) uitgebreid tijd genomen om alles van de auto uit te leggen. Ik wil met name Geert en Raymond bedanken voor hun inzet tijdens dit traject.
Remco JanssenBeoordeling:   5 sterren
Net mijn nieuwe VW Golf opgehaald!! Bedankt voor de perfecte service aan verkoper Geert Claasen!! Nu op naar vele veilige kilometers en tot de eerstvolgende beurt bij de werkplaats.
GrunewaldBeoordeling:   5 sterren
Een tweede hands UP gekocht. Zeer goede afhandeling. Ook schade welke nog aanwezig was is zeer goed verholpen inclusief vervangende auto. Mijn complimenten.
Ronald AalbersBeoordeling:   5 sterren
13 augustus de nieuwe Up ontvangen van Geert Claassen verkoper van VW dealer te Nijmegen. Vanaf het begin tot de aflevering van mijn nieuwe auto niets anders dan lof. Ook de huurauto die ik noodgedwongen moest huren werd er een prima regeling getroffen door hem. Ik heb bij mijn beoordeling uitmuntend gegeven omdat Geert me uitstekend heeft geholpen van huurauto tot aflevering van mijn nieuwe VW Up. Geert bedankt
AnoniemBeoordeling:   1 sterren
Ik was heel tevreden over hegeman. In het verleden heb ik en golf-6 en daarna een nieuwe VW-UP gekocht.Ik wilde de UP inruilen voor een Skoda Rapid.De lage prijs die terug zouden krijgen en de manier hoe ze zich opstellen is echt ver beneden peil.Ik heb de Skoda Rapid bij Nieuwkoop in Den Bosch gekocht erg jammer.Een collega van mijn heeft ook slechte ervaringen met skoda nijmegen niet met Arnhem waar zij haar auto heeft gekocht.Het personeel bij Audi en VW nijmegen en het magazijn is helemaal top
r m j petersBeoordeling:   5 sterren
Op 22 05 2014 heb ik bij VW Hegeman in Nijmegen een mooie vw plus gezien. In een prettige en ongedwongen sfeer heel fijn geholpen door DHR Patrick Roelofs. Na een goed gesprek en een kop koffie was de koop snel gesloten. Na een aantal weken heb ik de auto opgehaald. Ook dit verliep zeer prettig . De werking van de auto werd rustig uitgelegd,en nog taart toe. Patrick bedankt en tot ziens.
Ton RuttenBeoordeling:   4 sterren
We hadden tot afgelopen week een stugge vw polo bleu motion. Na contact met de garage is dit geheel opgelost, mede door het goede contact en service van Dhr. Patrick Roelofs. Bedankt hiervoor, probleem zat in de schokbrekers.
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
We rijden al weer ruim een week in onze spiksplinter nieuwe VW Golf GTI afgeleverd door Heegeman Nijmegen. Wat een fantastische auto met alles erop en eraan; boven onze verwachtingen. Bedankt Geert Claasen voor de geweldige en vakkundige begeleiding tijdens het \\\"proces\\\" van kijken, uitzoeken en kopen. We hopen nog lang plezier te hebben van onze bolide en komen zeker terug.
Rijschool BramBeoordeling:   5 sterren
Na uiteraard een lang weekend zelf flink wat kilometers gereden te hebben in mijn afgelopen vrijdag opgehaalde nieuwe VW Golf, ben ik sinds maandag begonnen met het geven van de eerste rijlessen in deze nieuwe lesauto. Wat een gaaf gevoel om te zien hoe de ideeën in je hoofd vorm krijgen in de praktijk. Niet alleen persoonlijk, maar vooral ook een zakelijke vooruitgang van mijn rijschool. Bij deze mijn speciale dank aan Geert Claasen en Claire Dikschei voor het mogelijk maken van deze ontwikkeling. Super! Mvg, Bram Christiaens. Rijschool Bram.
Rijschool BramBeoordeling:   5 sterren
Na uiteraard een lang weekend zelf flink wat kilometers gereden te hebben in mijn afgelopen vrijdag opgehaalde nieuwe VW Golf, ben ik sinds maandag begonnen met het geven van de eerste rijlessen in deze nieuwe lesauto. Wat een gaaf gevoel om te zien hoe de ideeën in je hoofd vorm krijgen in de praktijk. Niet alleen persoonlijk, maar vooral ook een zakelijke vooruitgang van mijn rijschool. Bij deze mijn speciale dank aan Geert Claasen en Claire Dikschei voor het mogelijk maken van deze ontwikkeling. Super! Mvg, Bram Christiaens. Rijschool Bram.
Youri MenlibarBeoordeling:   5 sterren
Met dank aan Geert Claasen rijd ik sinds vrijdag een geweldige Golf Bluemotion met alles erop en eraan. Ik heb hem ervaren als een initiatiefrijke persoon die net wat verder gaat om je te helpen. Dankzij de snelle communicatie heb ik nu maar een wachttijd van 2 weken gehad in plaats van 3 maanden. Binnenkort dus op vakantie met deze geweldige wagen!
Wim MonnichBeoordeling:   5 sterren
Wederom keurig geholpen. Niet alleen een grote beurt voor de auto, maar ook weer een beste beurt voor de serviceafdeling: vlot, goed geïnformeerd over de te verwachten kosten.
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Na de wisseling van de winter naar zomerbanden zat er een vervelende trilling in mijn VW. Na her-balanceren bleef er toch een lichte(re) trilling over. Dit bleek een probleem te zijn met een achterband. Hoewel banden in het algemeen buiten de garantie vallen is er toch gratis een nieuwe band gemonteerd. Echt een SUPER service!
van WijkBeoordeling:   5 sterren
Bij garage Hegeman te Nijmegen werd ik te woord gestaan door Walter Tobben. Opvallend was de uitmuntende klantbejegening en de uitstekende kwaliteit in communicatie. Ik heb een skoda citigo gekocht. Zowel de wijze waarop de koop is gesloten als de nazorg was geweldig.
Van Gent ForkliftpartsBeoordeling:   4 sterren
Toch even een bedankje ten opzichte van verkoper Ruben de Sain, hij is degene die ons naar Hegeman heeft weten te krijgen na 20 jaar bij een andere dealer ook goed behandelt te zijn ! Ruben is geen gladde verkoper maar \\\"To The Point\\\" zonder flauwekul. Jammer dat je weggaat Ruben maar veel succes met je nieuwe baan.
Leon BoerBeoordeling:   5 sterren
Vrijdag was een topdag! Mede mogelijk gemaakt door Geert Claasen die mijn nieuwe Skoda Octavia afleverde. Na de goede uitleg van Geert en de demonstratie automatisch inparkeren ging ik op pad met een glimlach van oor tot oor. Deze week heb ik de eerste 1000 km erop zitten en de glimlach is alleen maar groter geworden. Fantastische auto! Super uitstraling, geweldige wegligging en een actieradius waar ik al jaren van droomde. En een ruimte..... Geert bedankt, Top!
Dhr PronkBeoordeling:   5 sterren
Hierbij wil ik van de gelegenheid gebruik maken om het team van Hegeman Arnhem te bedanken voor de goede service. Koplamp en (kwijtgeraakt) klemmetje van de koplamp zijn vernieuwd. Hierdoor kon ik vanochtend weer veilig en snel onderweg met correcte verlichting.
Jorge RojasBeoordeling:   5 sterren
Sinds een maand zijn we de trotse eigenaars van een splinternieuwe VW Variant, een fantastische auto. Elke rit bevestigd het gevoel van een goed gemaakte keuze, die voor ons niet makkelijk te maken was. Hier zijn we uiteindelijk uitgekomen door het zeer professionele aanpak van de verkoopadviseur Geert Claasen. Hij stond altijd klaar voor de veel gestelde vragen en heeft ons aan alle fronten uitstekend geïnformeerd.
eelco posthumus meyjesBeoordeling:   5 sterren
na een bezoek aan de vakantiebeurs reden wij door naar nijmegen om te kijken naar een golf plus cross binnen tien minuten was hij gekocht door de perfecte bemiddeling van walter tobben vandaag auto gehaald dit had de nodige voeten in het water mijn identiteit bij de rdw bestond uit twee personen een en ander werd subliem opgelost door het team van de garage alle hulde hiervoor wij komen zeker terug
AnoniemBeoordeling:   4 sterren
Ik keek in december 2013 op de site van hegeman groep te nijmegen en zag een witte vw up staan. ik heb toen contact gezocht via de mail. kreeg snel een reactie via de mail terug. Een paar dagen later nam Dhr Jan de Haas contact mij op en maakte een afspraak voor een proefrit. De vw up zag er netjes uit. Na de proefrit heb ik in overleg met dhr Jan de Haas de auto gekocht. Ik werd netjes en correct gehoplen en hij gaf goed uitleg over de auto. Ik rijd nu een week in deze auto en bevalt erg goed. Na een week nam Dhr Jan de Haas contact op met mij of ik tevreden was met de auto. Bedankt voor u goede serves.
RichardBeoordeling:   5 sterren
Deskundig en vriendelijk,goed en snel geregeld! Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe bedrijfsauto. RW
Nassim Tayari / Kasra AmirtahmasebiBeoordeling:   5 sterren
We have recently moved to the Netherlands and we went to the VW dealership to find out about our options. Geert Claasen is a highly professional consultant who explained everything to us in great detail and once we decided to buy a brand new VW Golf, he walked us through all the steps and gathered all necessary documents with care. Geert also explained all details about our car in great detail on the day that our car was ready and gave us a little present which was very thoughtful. In total, the whole process was done very smoothly and we got our car in the shortest time possible. He even called us after a few weeks to see if everything was OK. We really appreciate Geert\\\'s help and assistance during this time and we are very satisfied with the service.
A.R.H. LeinungBeoordeling:   5 sterren
Niet lang geleden mijn 2e handse VW T5 gekocht bij Henk van Dam, Hegeman Bedrijfswagens. Alles prima geregeld zelfs een tweede proefrit was geen probleem. Prima service tijdens de aankoopprocedure, enthousiasme en betrokkenheid van Henk gaf een goed gevoel over de aankoop van mijn T5.
A.M. BeukenBeoordeling:   5 sterren
Voor het eerst een splinternieuwe VW gekocht bij Henk van Dam, Hegeman Bedrijfswagens. Prima service tijdens de aankoopprocedure, enthousiasme en betrokkenheid van Henk gaf een goed gevoel over de aankoop van de mooie Volkswagen Caddy 1.6 TDI 102 pk. De eerste 300 km zitten er intussen op en de auto rijdt super, kwaliteits- en klassegevoel! Groeten, Arie
PosseBeoordeling:   5 sterren
VW up gekocht bij Geert Claasen(verkoopadviseur) in Nijmegen. Wij zijn zeer goed en leuk geholpen. Hij nam echt de tijd voor ons en wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Kregen bij aflevering van de auto een heerlijke taart met een foto van de UP erop. Echt geweldig. Geert nogmaals bedankt.
L.B. BONGERSBeoordeling:   5 sterren
Op 28 augustus 2013 had ik bij Hegeman Nijmegen mijn oude passat opgehaald na een APK keuring. Van de servicemedewerker kreeg ik een uitgebreid verslag van wat er met mijn wagen was gedaan en wat er zijns inzien bij een volgende beurt zoal gedaan moest worden en daarbij de geschatte kosten. Ik ben toen naar de afdeling occasions gelopen. Daar werd ik allervriendelijkst begroet door de heer Walter Tobben, occasion manager.Ik heb hem uitgelegd wat de reden van mijn komst was. Heer Walter Tobben liet mij enkele modellen zien. Na rustig rondgekeken te hebben zag ik een mooie Volkswagen Passat te staan. De heer Walter Tobben liet mij rustig de wagen bekijken en gaf mij niet het gevoel dat hij mij zo snel mogelijk een auto probeerde te verkopen. Hem gevraagd om de auto even te reserveren,zodat ik hem samen met mijn vrouw de wagen kon bekijken. De volgende dag dit gedaan en we hebben een zeer mooie deal kunnen sluiten. Er werd door de heer Tobben uitgebreid de tijd genomen om ons in te lichten over alles wat we over de auto wilde weten, en meer. De afhandeling door de heer Tobben verliep zeer prettig, zonder opdringerig te zijn. Ook over de service( nieuwe banden, grote beurt) ben ik uitermate tevreden. We hadden de auto al eerder kunnen ophalen, maar we vonden dat de Heer Tobben hem aan ons moest afleveren. Na zijn vakantie, zijn we bij de aflevering wederom zeer vriendelijk geholpen door de heer Tobben en er werd door hem weer veel tijd genomen om ons alles over de auto te vertellen. De fles wijn en de noten maakte de aflevering helemaal compleet. We zijn dan ook erg tevreden hoe het hele proces is verlopen! Bij deze onze dank voor de uitmuntende service! L.B.Bongers
Hans WormBeoordeling:   5 sterren
We hebben onlangs toch een nieuwe Tiguan gekocht omdat de onze gestolen is in Augustus jl. We zijn hierbij geholpen door verkoper Geert Claasen. Omdat we snel weer mobiel wilden zijn hebben we gekozen voor een Showroom model welke aangepast wordt aan onze wensen. Onze financiële mogelijkheden zijn beperkt omdat dit toch een onverwachte uitgave is. Betere beveiliging en aanpassen van de lichtunits naar Xenon. Aangezien niet alles op korte termijn gerealiseerd kan worden (licht units) wordt dit tijdens onze vakantie gedaan waarbij de Auto gestald kan worden bij Hegeman. Tijdens het ophalen bleek de verkeringsmaatschappij van de oude auto ons niet meer te willen verzekeren, zonder dat ons van te voren te vertellen. Aflevering moeten uitstellen om een andere maatschappij te vinden. Tijdens die periode ook nog een leenauto ter beschikking gekregen.
Peter van BastenBeoordeling:   4 sterren
Mijn beoordeling is eigenlijk: ZEER GOED. Al lange tijd op zoek naar een 2e hands Tiguan automaat. Op onze zoektocht zijn we in Nijmegen terecht gekomen. Uitstekend te woord gestaan door Walter Tobben en na harde onderhandelingen de auto gekocht. Door de persoonlijke benadering was ook de aflevering van de auto een feestje. Wij kijken met heel veel plezier terug op onze aankoop. Amper thuis in Leiderdorp werden we al gebeld hoe de reis was geweest en of alles naar het zin is gegaan. PERFEKT!!!
Rob & Evelyn AmeszBeoordeling:   5 sterren
Op 17 augustus 2013 bij Hegeman Nijmegen rondgekeken voor een occasion, na rustig rondgekeken te hebben zagen we een mooie Volkswagen Polo te koop staan. De heer Walter Tobben, occasion manager, stond ons erg vriendelijk te woord, en we hebben een zeer mooie deal kunnen sluiten. Er werd uitgebreid de tijd genomen om ons in te lichten over alles wat we over de auto wilde weten, en meer. De afhandeling door de heer Tobben verliep zeer prettig, zonder opdringerig te zijn. Ook over de service zijn we uitermate tevreden. Toen we de auto konden ophalen zijn we wederom zeer vriendelijk geholpen en er werd weer veel tijd genomen om ons helemaal in te lichten over de auto. We zijn dan ook erg tevreden hoe het hele proces is verlopen! Bij deze onze dank voor de uitmuntende service! Rob en Evelyn
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Bij het informeren en kopen van onze volkswagen cady kreeg ik te maken met een enthousiaste verkoper dhr. H. van Dam. De auto moest i.v.m. scootmobiel aangepast worden.Ook daar alle steun en hulp hierbij. Bij het ophalen van deze auto kregen zowel mijn man als ik alle ruimte om vragen te stellen. De heer van Dam ging met ons naar de auto en gaf in de auto volop uitleg hoe alles werkte. Dit hebben wij nog nooit eerder bij het kopen van een ander merk auto meegemaakt. De telefoon werd via bluetooth gekoppeld. Kortom klasse. Wij zijn heel tevreden.
Ronald SchefferBeoordeling:   5 sterren
Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om alle medewerkers van Hegeman Nijmegen te complimenteren. En in het bijzonder Ruben de Sain met zijn professionele houding, en de snelle service en voor het zeer aangename en vriendelijke contact. Ze zijn allemaal zeer coulant en je krijgt ook deskundig advies ook via de telefoon helemaal top. Ik heb onlangs een VW High Up automaat gekocht bij Hegeman in Nijmegen en ben daar geholpen door Ruben de Sain deze heeft mij een uitstekend advies gegeven. Ik had daarvoor bij hem een tweedehandse golf gekocht geweldige auto maar vanwege persoonlijke omstandigheden ingeruild op een Up. Hij heeft goed geluisterd naar wat mijn wensen waren en was zeer coulant om allerlei zaken te regelen. De UP is een zeer fijne auto ik kan hem iedereen aanraden die geen grote auto wil, de binnenruimte is groter dan je denk ik ben zelf 1.94 ruimte genoeg. De Up is van een top kwaliteit ook de afwerking is gewoon helemaal geweldig. Ga maar eens vergelijken met andere auto’s en maak maar eens een proefrit dan weet je wat ik bedoeld. Ik ben al bij veel dealers geweest echter bij Hegeman voel je je gelijk thuis en krijg je deskundig advies. Je hebt echt het idee dat je een klant bent, en in welke prijs klasse je ook een auto koopt, je wordt op je wenken bediend. Zo wil je als klant behandeld worden.
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Loop ik bij Henk van Dam, Bedrijfswagen afdeling Volkswagen, binnen voor wat informatie over een nieuwe Transporter in de nabije toekomst, kom ik weer buiten in het bezit van - inderdaad - een nieuwe Transporter. Kijk, voor zulke verkopers, stel ik me voor, staan bedrijven in de rij. En al helemaal in deze moeilijke tijden. Kom ik de dag daarna terug en zeg: \\\" Henk, kunnen de jongens nog wel een paar dingen voor me aanpassen?\\\" Ik noem ze op. Henk denkt na, steekt zijn hand uit en zegt: \\\"Floris, dat gaan we doen.\\\" Ik heb nog nauwelijks een eerste - onwennig - ritje gemaakt of Henk is aan de telefoon: \\\" Floris, heb je er al mee gereden?\\\" Bevalt ie? En als er wat is, of je hebt nog een vraag, dan bel je gewoon he?\\\" Belangstelling en service strekken zich vervolgens uit over meerdere weken. Dit had ik bij geen bedrijf nog ooit meegemaakt. Witgoed, meubelbranche, aannemers en makelaars, van Henk kunnen ze nog een hoop leren. Floris Keizer.
G J A KokkeBeoordeling:   5 sterren
Onlangs hebben wij een volkswagen Move Up aangeschaft bij Fa Hegeman Nijmegen Na het eerste bezoek goed te zijn voorgelicht door Ian, waarvoor nog onze complimenten, zijn wij bij ons 2e bezoek zeer goed geholpen door dhr Armand Kropman . Uitgebreid werd de tijd genomen om ons te informeren op een zeer professionele manier. Ook bij aflevering van de auto was de uitleg zeer duidelijk. Nogmaals onze dank.
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Vandaag sleutel van mijn Passat ontvangen. Uitstekend geholpen door dhr Walter Tobben. Hegeman is een zeer professioneel bedrijf dat de afspraken nakomt.
MTJ Daalderop van der MeerBeoordeling:   5 sterren
Bij de aankoop van mijn nieuweVolkswagen move up: Ik ben zeer tevreden over de verkoopgesprekken,de uitleg over de nieuwe auto,de heerlijke taart, kortom een zeer prettige hernieuwde kennismaking met Volkswagen via fa Hegeman,Nijmegen.
Steven Beoordeling:   5 sterren
Vandaag onze Skoda Octavia opgehaald bij Hegeman Arnhem. Martin nam ruimschoots de tijd om alles toe te lichten en de auto stond te glimmen in de showroom met een volle tank (!) Complimenten aan Ian, Martin en Jan voor de goede service en advisering. Ik kom grag terug. Grt, Steven
benno schenkBeoordeling:   5 sterren
zeer pretig
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Geachte heer Kuiper, Langs deze weg wil ik graag mijn complimenten uitspreken over de service. Vorige week ben ik langs geweest voor een defect lampje te vervangen. Tijdens het gesprek gaf ik aan dat mijn auto bijna aan een beurt toe was en gelijk een afspraak wilde maken voor onderhoud. Voordat ik mijn agenda kon pakken gaf jullie medewerker al een datum: morgen past dat in Uw agenda? Prima, kom ik hem morgenvroeg brengen, was mijn antwoord. Dat hoeft niet, U kunt hem gelijk laten staan, vervangend vervoer staat klaar. Kortom, service gerichtheid is top! Met vriendelijke groet, Pascal Kolks
Fam RijnBeoordeling:   5 sterren
Geachte heer Tobben, Hierbij deel ik U mede dat ik content ben met de gang van zake rond de aankoop van mijn Tiguan. De professionele aanpak tijdens gesprekken, bij aankoop en after sales deden mij denken aan mijn loopbaan bij het Amerikaans bedrijf IBM. Voor zover ik dat op dit moment kan beoordelen (nog niet met caravan gereden) voldoet hij prima vooral weggedrag, comfort en bediening. Na het rijden met de caravan zal ik U mijn bevindingen kenbaar maken. M.v.g. Fam Rijn
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Ik kwam op donderdagavond 29 november 2012 om half acht binnen om de move UP te bekijken. Ik had een belangrijke voorwaarde, ik had de auto die maandag 3 december al nodig! Dat leek me een uitdaging. De zeer ervaren verkoper vroeg me even te wachten en 10 minuten later kwam hij met het geweldige nieuws dat hij een zwarte move UP in voorraad had staan. Ik zou hem donderdag 6 december kunnen ophalen... maar toen ik de dag erop op kwam tekenen had hij een verrassing, hij had geregeld dat ik de auto maandag 3 december al kon komen halen! Helemaal top! Ik ben super blij met mijn splinternieuwe move UP. En bedankt voor de heerlijk appeltaart!!
patrick hirschmannBeoordeling:   5 sterren
wij hebben meerdere bussen gekocht via Hegeman, bij onze vertrouwde verkoper Christian..., er is geen betere verkoper en we kunnen nog steeds bij hem terecht mocht er een probleem zijn... ook is iedere klant bij hem op dat moment erg belanrijk en hij zorgt dat iedereen goed wordt geholpen en word geadviseert.
S BakkerBeoordeling:   5 sterren
Wij hebben voor de 2e keer een Audi gekocht bij Hegeman te Nijmegen, wij zijn zeer goed geholpen door Dhr. J de Haas, en hebben een goede en uitgebeide uitleg gehad over alles wat wij wilde weten over de aankoop van onze Audi. Perfect en goede service.!!
Fam. van GrunsvenBeoordeling:   5 sterren
Onlangs hebben wij een volkswagen Jetta aangeschaft bij Hegeman Nijmegen. Wij zijn hierbij zeer goed te woord gestaan door dhr. Walter Tobben. Wat een goede service! Uitgebreid werd de tijd genomen om ons te woord te staan. Ook aan de aflevering van de auto was aandacht besteed. Mooi verpakt onder een deken en duidelijke uitleg. Wij zijn erg blij met de auto en hopen er veel veilige kilometers mee te maken. Walter Tobben, bedankt! Fam. van Grunsven
Ferry WillemseBeoordeling:   5 sterren
Waarom zou je van Groningen naar Nijmegen rijden voor een gebruikte Octavia Combi 2.0 4wd? Voor een prima auto, met een redelijke prijs, uitstekende aankoop- en afleveringsbegeleiding, een gastvrije ontvangst en nu al een gulle aftersales. Dank Walter Tobben! De auto rijdt beter dan ik had verwacht en ik ben nu al over het gemis van mijn Audi A4 Quattro 2.4 heen. Dat had ik ook niet verwacht! Ik houd contact, ondanks de afstand.
Th.vd.VeldenBeoordeling:   5 sterren
Ik heb onlangs een VW Up gekocht bij Hegeman in Nijmegen en ben daar geholpen door Ruben de Sain deze heeft mij een uitstekend goed advies gegeven,maar ook vooral goed geluisterd naar wat mijn wensen waren. Helaas was de kleur die wij zochten niet in de showroom maar naar wat speurwerk van Ruben zijn wij bij een andere VW dealer gaan kijken en waren we meteen verkocht van de kleur. Daarop naar Nijmegen en hem besteld, en nog voor de BTW verhoging op mijn naar kunnen krijgen, dat scheelt toch gauw een paar honderd euro. Al met al bij aflevering stond hij ingepakt en tot in de puntjes verzorgd klaar, na alle uitleg konden we gaan rijden, maar we kregen daar ook nog een appeltaart bij die van net zo`n goede kwaliteit is als onze VW Up. De UP is zo een fijne wagen dat ik hem iedereen kan aanraden die geen grote auto wil maar toch ruim genoeg is, en groter doet overkomen dan hij is. En van een top kwaliteit ook de afwerking is gewoon weg geweldig ! Ga maar eens vergelijken en proefrijden, dat weet iedereen wat ik bedoeld. Ruben en het team Hegeman bedankt.
Michel SchreursBeoordeling:   5 sterren
In Nijmegen mijn Skoda Citigo bij Leo Jansen gekocht. Zeer tevreden over de aanschaf en aflevering. Kleine problemen in de uitvoering van de auto (fout van de importeur) worden goed opgepakt. Ik ben tevreden!
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Door Henk van Dam uitstekend geinformeerd over aankoop van VW Transporter. Goede info en advies over opties en uitvoering, Nam alle tijd voor ons. Door deze kennis is het meningsverschil met lokale VW dealer opgelost. Om praktische redenen hebben we toch de nieuwe VW TRansporter bij die plaatselijke dealer gekocht. Door Henk van Dam zijn we VW blijven rijden. We hebben geleerd dat het toch beter is om bij de officiele dealer te repareren en niet bij een kleinere lokale algemene garage. We hopen dat de taart gesmaakt heeft !
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Ik ben al bij veel dealers geweest echter bij Hegeman voel je je gelijk thuis. Je hebt echt het idee dat je een klant bent en je wordt op je wenken bedient. Voor mij niet naast de deur,maar mijn nieuwe Volkswagen komt van Hegeman.Top!!
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Uitstekend advies en prettig geholpen!
Henry MoorenBeoordeling:   5 sterren
Koopbegeleiding was ontspannen, kundig en onderhoudend met realiteitszin.
HeresBeoordeling:   5 sterren
Zeer goed geholpen door chris, bijzonder goed advies en afhandeling.
Paul LamersBeoordeling:   5 sterren
Beste Chris, Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Alles is gaat zo soepeltjes, geen gekke dingen gewoon alles in een keer goed. Ik hoop je over 5 jaar weer te treffen met je vriendelijke, vrolijke lach. Heel veel succes. Groet Paul
teun wiegman Beoordeling:   5 sterren
Zeer deskundig, zeer hulpvaardig, zeer integer als persoon Christian Maldonado.
Marcel GerritsBeoordeling:   5 sterren
Mijn ervaring met cristian is zeergoed. Ik ben van het begin tot eind goed behandeld.
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
We zouden alleen maar gaan kijken. Maar op een prettige en professionele manier wist Armand ons ervan te overtuigen om niet alleen een nieuwe vw-up, maar ook een (bijna nieuwe) polo te kopen. We zijn uiterst tevreden over Hegeman Nijmegen (Armand in het bijzonder) Zijn enthousiaste, professionele houding en goede uitleg hebben wij als heel prettig ervaren. Aan anderen zullen we deze garage zeker aanbevelen!
B. CuijpersBeoordeling:   5 sterren
Ik ben uiterste vreden over Christian. Hij is zeer behulpzaam. En er wordt niet voor niets een 2de auto gekocht bij hem.
Dhr SchuilingBeoordeling:   5 sterren
Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om alle medewerkers van Hegeman Nijmegen te complimenteren met hun professionele houding, de snelle service en de zeer aangename klantcontacten. Ook via de telefoon.
Timo van Amstel, Van Amstel ElektroBeoordeling:   4 sterren
Tijdens oplevering een kleine beschadiging geconstateerd in de schuifdeur. Dit is naar tevredenheid opgelost in overleg met Christian Maldonado. Met groet, Timo
AnneliesTitselaarBeoordeling:   4 sterren
T.A.V.Walter Tobben heeft mij verrast door de auto als een cadeautje in te pakken. Ik kreeg nog een fles wijn erbij ,en vond de aflevering erg prettig door Walter . Ga zeker de volgende keer weer terug .
Richard DijkgraafBeoordeling:   4 sterren
Ik heb een tijdje terug een Skoda Octavia 1.9TDI gekocht bij Hegeman Arnhem. De auto was scherp geprijsd en incl. garantie. Nou die garantie heb ik nodig gehad! Puur pech, maar alle drie de keren dat de auto terug is geweest zijn perfect afgehandeld. Altijd even vriendelijk en correct! Geen gezeur, gewoon netjes gerepareerd en indien nodig een leenauto. Ik zou hier zeker weer een auto kopen, ook al is het niet bij mij om de hoek. Goede service is heel wat waard!
EricBeoordeling:   5 sterren
Loop al een aantal jaren bij Skoda Hegeman Arnhem. En het moest er eens van komen. Het gehele team gefeliciteerd met het behalen van de titel skodadealer van het jaar. Geniet ervan. Mooie prestatie. Ga zo door Jan Kuiper (Vestigingsmanager/topverkoper) en Michiel Geurtz (After Sales/ Receptie medewerker/ Voorman). Heel goede ervaringen met deze personen. Hopelijk blijft dit zo, want een goede dealer vinden is niet zo makkelijk (want ik heb veel mindere/slechtere ervaringen met diverse niet-skoda dealers).
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Ik kan niks anders zeggen dan service van Hegeman Nijmegen, goed ongelovelijk goed is. Geen min punten ...alhoewel misschien een laatse keer was de koffie niet zo lekker :-). Maar serieus auto kopen, naar Hegeman Nijmegen gaan. Is onze 3 VW, en iedere keer perfect. Ga zo door VW Hegeman Nijmegen
Hans en Elly KluijtmansBeoordeling:   5 sterren
Ons eerste contact was telefonisch. Op de occasion-site stond een auto waarvoor we belangstelling hadden. Erbij vermeld stond: vragen naar Walter Tobben. We maakten een afspraak voor de volgende dag. Prima geholpen. Zo wil je als klant behandeld worden. We werden het zakelijk snel eens. Een probleem met de stroomvoorziening voor de fietsendrager werd meteen de volgende dag opgelost. Ook de gehele sfeer in het bedrijf (showroom, receptie, werkplaats) beviel ons goed. Hegeman Nijmegen heeft er een klant bij! Wij zeggen het voort!
jan en els van heldenBeoordeling:   5 sterren
nijmegen goede verkoper, gaf vertrouwen
Henry NielingBeoordeling:   5 sterren
Vandaag op 22-5-2012 weer na tevredenheit alweer mijn tweede t6 gekocht bij Cristiano Maldenado van Hegeman bedrijfswagens in Nijmegen. De service en klantvriendelijkheid en daar de ondersteuning in keuzes maken voor mijn auto in samenwerking met Cris is super. Evengoed gaat mijn dank niet alleen naar Cris maar ook naar het hele team van hegeman bedrijfswagens in Nijmegen. Met heel veel groeten firma HEN-TEAK. Henri Nieling.
Jan RikkinkBeoordeling:   5 sterren
In onze zoektocht naar een nieuwe auto hebben we een vijftal garages bezocht. De ontvangst in uw bedrijf door Mark van Rietschote was verreweg de beste.Geen van buiten geleerde verkooppraatje maar een natuurlijk,vriendelijk en erg behulpzaam gesprek. Een verkoper om zuinig op te zijn!
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
De aanschaf van een nieuwe auto is altijd een spannend moment. Als leek ben ik zeer goed geadviseerd door Mark Rietschoten. De service is uitstekend en afspraak is afspraak. Mijn auto is bij de Hegeman Groep in goede handen.
AnnemiekBeoordeling:   4 sterren
Ben wederom erg blij met mijn nieuwe Fabia! Middels deze weg een compliment voor Leo en Lex van Skoda! Heren, nogmaals dank.
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Hier vanuit het zonnige zeeland feliciteren we het gehele skoda arnhem hegeman team met het behalen van de titel skodadealer van het jaar. Geniet ervan. Zo zie je maar weer eer naar werken.
Lex MeijBeoordeling:   4 sterren
Voor de derde maal een uitstekende Audi gekocht bij deze dealer. Wij zijn wederom prima geholpen door de heer Tobben. De aflevering van de auto gebeurde op een verrassende manier en de uitleg over alle mogelijkheden met de mooie auto was heel duidelijk. Kortom, wij zijn helemaal tevreden.
Fam. HofmanBeoordeling:   5 sterren
Uitstekende service van automonteur Remco, hij heeft uitstekend werk verricht, echt ongekende service! Nogmaals bedankt.
ErwinBeoordeling:   5 sterren
Na een goed advies heeft Walter Tobben ons vandaag onze VW Touran mogen afleveren. Onze kinderen mochten het doek van de auto trekken, hetgeen werd gevierd met een echte Volkswagen taart! Walter heeft van dit alles tussendoor ook nog foto\\\'s genomen. Deze service maakt dat de klant zich bij Hegeman koning voelt!
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Twee weken hebben wij de Skoda Roomster aangeschaft. Zeer professioneel en vriendelijk geholpen door Walter Tobben. De auto voldoet volledig aan onze verwachtingen!
Ruud LeendersBeoordeling:   5 sterren
Ik ben sinds 28 januari 2012 in het bezit van een VW Golf 1.6 uit 2003. In de weken na de overdracht trad een storing op waardoor het uitlaat symbool permanent ging branden in het display. De dealer (Geen VW dealer) waar ik de auto van heb heeft een keer deze storing gereset met de opmerking dat het waarschijnlijk een lamba sensor storing was vanwege de vrieskou. Verder liep de auto prima op benzine. Op woensdag 15 februari heb ik de auto naar Leto Wychen gebracht om er een LPI gas installatie in te laten zetten. Op dat moment brandde het lampje ook. Leto heeft vrijdags de 17e de gasinbouw klaar gekregen en ook het lampje gereset. Volgens de nieuwe APK waren de uitlaatgassen ok. Zaterdag 18 februari stond ik met stationaire motor te wachten op mijn vrouw toen plotseling hetzelfde lampje knipperend ging branden en er (zo begrijp ik achteraf) een cilinder werd uitgeschakeld. Ik kon met moeite 1 km verder thuis komen en heb de auto op de oprit gezet en niet meer gestart. Maandagmorgen gebeld naar Hegeman. De VW dealer aan de Nieuwe Dukenburgseweg 13 te Nijmegen. Storingen uitgelegd, ook nog vermeld dat ik 2 x door de koppeling was getrapt in de voorbije weken waarbij het pedaal wel weer omhoog gehaald kon worden. Vanwege de drukte werd verteld dat ik de auto kon achterlaten waarna gekeken zou worden wanneer er gaatjes vrij zouden zijn om naar mijn auto te kijken. Ik stond dus nog niet geregistreerd met deze auto, wel met 2 eerdere Golfs uit 1998 en 2002. Maandag avond 20 februari de auto gesleept naar de garage en daar achtergelaten. Woensdag middag geïnformeerd en ik werd uitgebreid geïnformeerd door een baliemedewerker over mogelijke oorzaken van het koppeling pedaal en ook over de cilinder uitschakeling waarbij ik heb uitgelegd dat de storing er voor de gasinbouw ook in zat. In de ergste scenarios moest de versnellingsbak eraf tbv koppeling reparatie en ook een nieuwe katalysator gemonteerd met kosten van €1140,-. om het motorstoringslampje uit te krijgen. Afspraak gemaakt dat de storingsmonteur (expert in probleem onderzoek, het waren immers lastige storingen waarvan niet zomaar een oorzaak aan te wijzen was middels het uitlezen van storingsmeldingen in de computer) donderdag maximaal 2 uur zou gaan besteden en dat we dan donderdag avond verder zouden kijken. Donderdag avond ben ik vanuit mijn werk met een beetje lood in mijn benen naar Hegeman gegaan, waar de baliemedewerker (een deskundig iemand, kon goed uitleggen wat er allemaal mis kon zijn) op een gegeven moment de storings-expert erbij haalde. De storingsmonteur kon eigenlijk zeer goede berichten geven, ze hebben me wel een half uur te woord gestaan en al mijn vragen beantwoord en nog veel meer zaken uitgelegd.  Eerste was dat de monteur de olie van het koppelingssysteem heeft vervangen en ook het hele systeem heeft doorgespoeld. Hij legde uit dat het vage gevoel en het ontbreken van een vrije slag daarna niet meer aanwezig waren. De monteur heeft een paar uitvoerige testritten gemaakt en concludeerde dat de koppeling goed aanvoelde. Tweede was dat de cilinderuitschakeling werd uitgelezen als overslag in een cilinder. Na onderzoek concludeerde de monteur dat er imitatie bougies van verkeerde afmeting zaten gemonteerd (die waren nieuw, door de vorige dealer erin gezet). Hij heeft originele volkswagen bougies erin gezet en de computer gereset. Hij gaf aan dat het het beste was nu af te wachten of het motorstoringslampje weer zou gaan branden. Tijdens de testritten is geen storing meer opgetreden en reed de auto goed op zowel benzine als gas. SAMENGEVAT: Ik ben uiterst super tevreden over garage Hegeman aan de Nieuwe Dukenburgseweg 13 Nijmegen, over de snelheid en manier waarop ze me geholpen hebben, hebben voorzien van informatie over wat er mis zou kunnen zijn aan de auto en over het uiteindelijke resultaat van het uitgevoerde werk. Men heeft me ook totaal niet het gevoel gegeven dat het misschien niet slim is om gas in te bouwen in een oudere golf maar integendeel ik ben zeer objectief en netjes behandeld.
nicole daamenBeoordeling:   5 sterren
Geweldige aflevering de Skoda Fabia greenline door Berry Wiersma, hij neemt alle tijd ervoor, rijd plezierig, tweede nieuwe Fabia in een jaar tijd door een auto-ongeval hopende op meer geluk met deze auto.
Fam. DaamenBeoordeling:   5 sterren
Goede samenwerking met de verkoper Heer Wiersma aankoop de skoda fabia greenline ,uitgebreid accessoires, veel binnenruimte, zuinig rijden en veel rijplezier, goede afspraken.
fam. daamenBeoordeling:   5 sterren
Wij zijn zeer tevreden, zowel over verkoper Berry Wiersma als over de Skoda Fabia greenline, zeer compleet aan accessoires, zuinig in rijden, royale binnenruimte en veel rijplezier.
Janny en Geert van den BosBeoordeling:   5 sterren
Vanmorgen 17 februari onze Skoda Fabia HB opgehaald, geleverd door Skoda Hegeman Arnhem. In het voortraject om tot deze keuze te komen, zijn wij met veel enthousiasme geholpen en geadviseerd door verkoper Marck van Rietschote. Het voelde echt als een warme deken, elke keer weer als we de showroom bezochten. Een Topverkoper met een warm en gezellig hart die alle tijd voor je neemt. Ook de levering ging met alle aandacht en uitleg tot in de puntjes. Kortom wij zijn heel erg tevreden.
Rene de LaetBeoordeling:   5 sterren
Skoda Arnhem: Zojuist ben ik even langs geweest voor het bijvullen van mijn olie. Als prilgepensioneeerde heb ik inmiddels vele dealers en garages de revue zien passeren. De klantvriendelijke wijze waarop jullie met de clienten omgaan heb ik echter nog niet eerder meegemaakt. Alle lof voor de mensen bij de receptie, de verkoop en de baas zelf. Hoewel ik nog lang niet toe ben aan een andere auto, weet ik zeker dat wanneer het moment daar is, dit een belangrijk aspect zal zijn van mijn keuze, en ik vermoed niet alleen van mij. Nou..., dit wilde ik even kwijt. Met vriendelijke groet, Rene de Laet
VloetBeoordeling:   4 sterren
Wij hebben onze nieuwe Skoda Fabia nu 2 weken en hij bevalt ons uitstekend. Hiervoor altijd Renault gereden, dus voor ons is het echt helemaal nieuw. Ook de klantvriendelijkheid van de dealer is uitstekend. Goede uitleg, niet opdringerig en prettige service. Onze kofferbak-mat was helaas nog niet voorradig, dus daar wachten we nog op, maar als ze hier ook op een correcte wijze mee om gaan, dan krijgen ze van ons een 10.
Patrick van DurenBeoordeling:   5 sterren
Sinds 3 januari van dit jaar rij ik in een Skoda Octavia Combi Bissinesline, geleverd door Skoda Hegeman Arnhem. In het voortraject om tot deze keuze te komen, ben ik met veel enthousiasme geholpen en geadviseerd door de verkopers van Hegeman. Het voelde echt als een warme deken, elke keer weer als ik de showroom bezocht. Topverkopers met een warm hart. Ook de levering ging met alle aandacht en uitleg tot in de puntjes. Kortom een erg tevreden klant, met de complimenten aan de bedrijfmanager met al zijn verkopers van Hegeman Arnhem. Tot de 1e servicebeurt. Patrick van Duren
Mevr TraaBeoordeling:   5 sterren
Van af 6 Januari rij ik een nieuweTiguan . De aflevenring was fijn, geen gehaast, duidelijk uitleg vriendelijk, en nemen alle tijd voor je.. niks om op te merken.. Ben goed geholpen door Ruben een fijne verkoper. En Patrick een fijne verkoper ook mee gesproken. Het is een fijn bedrijf voel me erg op me gemak.
AnoniemBeoordeling:   4 sterren
Leuk bedijf met een hoop goede jongens op de vloer. Helaas wel een mindere ervaring gekend met de Bedrijfswagen Aftersales afdeling (enkele maanden geleden). Over het algemeen wel tevreden over Hegeman. Mijn vrouw komt ook bij Hegeman Skoda en daar zijn we ook tevreden over.
martin petesBeoordeling:   5 sterren
Christian Maldonado heeft ons auto probleem zo goed opgelost dat verdiend gewoon een pluim en een dikke 10 . zonder deze oplossing was 2012 erger begonnen dan dat het nu geeindigd is. namens ons nogmaals bedankt
mark van de logtBeoordeling:   4 sterren
service is goed,het is fijn dat het een aparte bedrijfswagen afdeling is,zodat eventuele problemen snel herkend worden door de monteurs. verkoop verliep goed ( christian maldonado )
devran canturkBeoordeling:   5 sterren
ik rij nu inmiddels bijna 3 jaar in mijn caddy zeer betrouwbaar en niet weg te denken, kom binnenkort langs voor een personenwagen en de nieuwe caddy :D zet de koffie maar alvast klaar Christian maldonado. met vriendelijke groet devran canturk (cafetaria haalderen)
JosBeoordeling:   5 sterren
een super Skoda superb 2,0 liter met alle options na 2000 km ben ik super tevreden over deze auto de verkoop service vanuit mijn kant was goed en de na service was ook super verkoper Marck van Rietschote
M.F. ten HoedtBeoordeling:   4 sterren
Een paar maanden geleden heb ik de Fabia Fresh gekocht bij garage Hegeman in Arnhem. Het ging om een aktiemodel en had eerst een paar maal telefonisch contact met verkoper Marck van Rietschote. Ik woonde toen nog in Rotterdam, maar had inmiddels veel positiefs gehoord over dit bedrijf. De gesprekken en onderhandelingen met Marck verliepen erg vlot waardoor ik ook ben overgegaan tot de koop van deze auto. Hij bevalt mij uitstekend en ben ook erg tevreden over deze garage..prettig rijden is heel belangrijk, maar een goed contact met personeel evenzo! Ze staan allemaal direct voor je klaar en geen moeite is hen teveel! Ik kan een ieder met een gerust hart de skoda adviseren en zeker de firma Hegeman.
Rob AlvingBeoordeling:   5 sterren
Op zoek naar mijn tweede Transporter wordt ik wederom uitstekend van advies voorzien bij Hegeman Nijmegen. Ze gaan daar duidelijk voor niets minder dan een hoge klanttevredenheid en dat lukt hen (met name Henk van Dam) uitstekend.
Gerrie VerhulsdonckBeoordeling:   5 sterren
Heb een nieuwe auto besteld bij Hegeman,deze komt begin volgend jaar op de markt, wil even mijn tevredenheid uitspreken over hoe keurig en netjes ik te woord werd gestaan, met een zeer goede uitleg over alles, ondanks alle informatie, had ik naar een week toch nog weer wat vraagjes, ik stuurde een mailtje, en kon weer gelijk terecht, onder het genot van heerlijke cappucino kreeg ik weer alle antwoorden op de vragen die ik wilde weten, ik wil Dhr. P.Roelofs heel erg bedanken, voor zijn goede en correcte uitleg, behulpzaamheid, vriendelijkheid en het meedenken, dank U wel.
AnoniemBeoordeling:   4 sterren
Ben uitstekend geholpen door Ruben. Hij nam uitgebreid de de tijd voor mij. Ook in het verkoop proces prettig geadviseerd. Ben zeer tevreden.!! En nou maar uit kijken naar de Tiguan. Nogmaals bedank Ruben voor de fijne verkoop.
Andrew Van de VosseBeoordeling:   5 sterren
Goed en mooi bedrijf Hegeman ! Word er altijd goed geholpen.
verschuurBeoordeling:   5 sterren
In maart dit jaar heb ik een Skoda Superb aangeschaft. Inmiddels heb ik er ruim 20.000 km met plezier mee gereden. In die periode heb ik meermaals contact gehad met Hegeman in Arnhem Zuid. Zij hebben mij altijd op de juiste wijze geadviseerd en ondersteund. Zonderen anderen te kort willen doen, wil ik toch de heren Jan Kuiper en Marck van Rietschote noemen die mij met name die ondersteuning gaven.
P. FaasenBeoordeling:   5 sterren
Duiven, 9 oktober 2011. Alweer 6 maanden geleden en 9.000 km verder dat ik bij Hegeman in Arnhem mijn (eerste) nieuwe Skoda kocht: een Fabia Combi Ambition 1.2 TSI. Een prima prijs-kwaliteitverhouding en vooral een veilige en functionele auto. Wij zijn in het verkoopproces prettig en deskundig geadviseerd door Marck van Rietschote. Ook tijdens de aflevering werd ruimschoots de tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden.
borsboomBeoordeling:   5 sterren
wy hebben in febr 2011een vw golf gekocht by hegeman nymegen.na een banden controle in aug, bleek dat het rechterachterwiel scheef stond.garantie was verlopen,maar moest terug komen.na controle was de as niet goed.hegeman heeft de auto weer helemaal in orde gemaakt. de kosten werden door hegeman nymegen voor eigen rekening genomen.daar ga je terug voor een auto tekopen.by deze een grote pluim.hegeman bedankt namens fam.borsboom .
A.J. DerksBeoordeling:   2 sterren
De Skoda Fabia Combi Greenline is uitgekleed. Mis op verschillende plaatsen opbergvakken. m.n. die voor de zonnebril. Verder is de binnen verlichting voor de achter zittende pasagiers niet meer aanwezig. Dit is een tekortkoming en onzinnige besparing. Ook de poetsbeurt bij het afleveren had beter gekund want de ruiten zijn vet en zitten vol trepen. Erg jammer.
Toine DikscheiBeoordeling:   5 sterren
Afgelopen vrijdag is mijn nieuwe volkswagen golf 6 highline geleverd. Zeer tevreden over de service en goede informatievoorziening, daarnaast was de leveringstijd veel korter dan verwacht. Heerlijke auto! Bedankt. M.v.g. een zeer tevreden klant.
Vincent MarttinBeoordeling:   4 sterren
ik heb begin mei een gebruikte vw passat 3c sedan 2.0 fsi van bouwjaar 2006 gekocht.. Na een weekje rijden kwam ik pas voor het eerst op de snelweg en merkte dat de auto trilde, ik heb daarop een afspraak gemaakt met de werkplaats van hegeman. Deze hebben de wielen opnieuw gebalanceerd echter was daarmee het probleem niet verholpen. Ik ben weer verder gereden en merkte dat de auto heel raar begon te trillen boven de 70 km/h. Opnieuw een afspraak gemaakt met de werkplaats waar ze een paar dagen met testen en repareren bezig zijn geweest. De hele wielophanging enzovoort zijn vervangen, echter zonder gewenste resultaat. Het enige waar het probleem nog in kon zitten waren de aandrijfassen. Uiteraard was mijn pech helemaal kompleet wegens juist deze assen op nalevering stonden. Toen de assen binnen waren zijn ze gemonteerd en is de auto uitvoerig getest door de chef werkplaats. Deze merkt dat de versnellingsbak ook niet helemaal goed was. Ook hebben ze direct laten reviceren. Gedurende de reparatie ben ik op de hoogte gehouden over de status van de reparatie. Al met al kosten nog moeite zijn gespaard gebleven om mijn passat weer in top conditie te krijgen en mij nare gevoel bij deze auto weg te nemen team hegeman bedankt Vincent Marttin
M. van HiltenBeoordeling:   4 sterren
6 maanden geleden een mooie 2e hands VW Passat gekocht. Prima service en de reparaties die onder de BOVAG garantie vielen, super uitgevoerd. Ik kan deze garage iedereen aanraden!
AnoniemBeoordeling:   5 sterren
Dit voorjaar uitvoerig gezocht naar een nieuwe auto. In totaal 7 merken/typen vergeleken en de keus bepaald op een Golf 1.2 BlueMotion technologie. Die vonden wij bij Hegeman. Wij konden daar alle opties kiezen die op ons wensenlijstje stonden. De verkoper (Geert) heeft ons - voordat wij een besluit namen - ook nog zorgvuldig alternatievent laten zien, zoals de Golf Plus of de Audi. De aflevering kwam precies op de afgesproken datum! Ook de \\\"after sales\\\"was uitstekend. Tot slot: dit was de 5e opeenvolgende auto die wij bij Heijendaal/Hegeman kochten. Verdere toelichting overbodig !
AndreTumelaireBeoordeling:   5 sterren
Zaterdag jl nieuwe lease auto (VW Passat Variant) opgehaald. Vanaf eerste moment dat ik bij Hegeman binnen liep om keuze te maken t/m aflevering ben ik prima geholpen door Geert. Hij neemt de tijd om voor en tegens af te wegen, te wijzen op details, opties etc en denkt goed mee met de klant. Geen enkele twijfel dat ik goede keus heb gemaakt.
meeuwissenBeoordeling:   4 sterren
In 2009 kocht ik een octava 1.4 tsi .Na zeer korte tijd kwam ik terug met diverse klachten die niet na behoren werden opgelost.Dit probleem heb ik toen bij PON nederland neergelegd tijdens de autoray in 2011. Na 2 dagen kreeg ik reactie van PON en van de dealer. Wij zijn toen om de tafel gaan zitten en na een goed gesprek en het toegeven van wat mis is gegaan zijn wij tot een oplossing gekomen. Na goed overleg hebben wij een skoda yeti 1.2 TSI gekocht omdat wij nog steeds vertrouwen hebben in het merk en onze dealer. Tot nu toe is het een dijk van een auto en bevalt hij ons uitstekend en we zijn blij met deze keuze en hopen er lang mee te doen.
ton linssenBeoordeling:   4 sterren
ik ben zeer tevreden over mijn VW 1.4 TSI Zuinig en slechts 20% bijtelling. Hij heeft meer dan voldoende power. Dat had ik niet verwacht. Voorheen reed ik een 2 liter TDI, deze auto doet daar nauwelijks voor onder.
Ed en HelmaBeoordeling:   5 sterren
Wij reden met plezier een VW Touran van 2008 en reden op een dag naar Hegeman in Nijmegen om de nieuwe Touran te bekijken puur uit nieuwsgierigheid. Een paar maanden later konden we onze nieuwe VW in ontvangst nemen en reden de showroom uit met een nieuwe Tiguan. We zijn zeer vriendelijk ontvangen door verkoper Geert en de hele afhandeling van offerte tot aflevering is uitstekend verlopen. Geert nogmaals bedankt. Helma en Ed uit Wijchen
J. Verkaart-MesBeoordeling:   5 sterren
Bij de aanschaf van onze Caddy Maxi bedrijfsauto hebben wij een zeer goed advies gekregen door de verkoper Christian Maldonado. Door het kundige en zeer vriendelijk advies hebben wij gekozen voor deze auto. Ook de aflevering zowel door Henk van Dam en Paul Cornelissen kunnen wij alleen maar zeggen geweldig.
LarsBeoordeling:   4 sterren
Wij hebben inmiddels met ons bedrijf 4 VW bij Hegeman aangeschaft 1 personenauto en 3 bedrijfswagens, binnenkort overwegen wij wederom een personenauto aan te schaffen. Dit is met name te danken aan Christian Maldonado ( verkoper VW bedrijfswagens ) Door zijn vrolijke aanpak, leuke uitspraken, uitgebreide instructies bij aflevering en zeer nuttige tips om nog meer te genieten van een VW.
DickBeoordeling:   5 sterren
een paar maanden geleden ben ik voor het eerst naar Hegeman in Nijmegen geweest. Omdat ik rolstoelgebruiker ben moet onze bus van de nodige aanpassingen worden voorzien en dat is geen dagelijks werk. De mensen van Hegeman werken heel nauw samen met Bever auto-aanpassingen en bespreken samen met mij wat nodig is en wat de beste oplossing is. In deze periode is Henk van Dam meerdere malen bij mij geweest om verschillende mogelijkheden door te nemen en verschillende modellen te laten zien. Een fantastische service die heeft geleid tot de aanschaf van een prachtige Transporter die helemaal op maat is samengesteld. Hegeman is een bedrijf dat service voorop stelt en daar heel erg ver in gaat. Wat mij betreft een cum laude beoordeling!
Kim van DijkBeoordeling:   4 sterren
Prima service bij Hegeman. Kom er al jaren.
Joke PenningBeoordeling:   4 sterren
Wederom een prima service bij Hegeman na mijn bezoek aan de vestiging Nijmegen voor een onderhoudsbeurt aan mijn Volkswagen Polo. Vriendelijk personeel en een duidelijke uitleg. Bedankt. Joke Penning

Een greep uit ons aanbod

Volkswagen Passat € 14.900,-


Vestigingen

Hegeman NijmegenHegeman Arnhem
Disclaimer  |  Sitemap  |  Contact KvK nummer: 08157526
BTW nummer: NL0019.76.734.B01
© 2017 Hegeman Groep Automotive Cartel